Voi että kun taas haluaisi tehdä kaikkee, tapetoja, maalata, rakentaa hirvee sisustus/väkertämis kuume ja nyt ei oikein korttien tekeminen tai skräppäys tunnu tarpeeks massiiviselta.

Kuume on varmaan peräisin tosta mun askartelu nurkkaus projektista jonne sain asentaa linoleum lattian, josta olen aina haaveillut ja nyt sain sen velä aivan ilmaiseksi (töistä) ja se rajaa ihanasti mun nurkkauksen muusta makuuhuoneesta. Lisäksi maalasin vanhan hyllykön (semmonen perus halppis mänty hylly) upean matta mustaksi- puun syyt kuultaa kauniisti maalikerroksen alta.

Oishan tossakin viel se vaikein osuus jäljellä eli tavaroiden järjestely, mut haluisin rakentaa vielä jotain- ehkä suunnittelen jotain paperien yms. askartelu juttujen säiytys lokerikon jossa pääsen taas maalaamaan  tai  ehkä tapetoimaankin. Olisi  kyllä tosi  kiva tehdä lokerikko jostain vanhasta tavarasta, mutta helpompi olisi varmaan rakentaa alusta alkaen. Mmm pitänee käydä surffailemassa netissä jos vaikka löytäisi ideoita. Netistä löytyy vastaus KAIKKEENSilmänisku